CAREER COACHING OP MAAT

Gaande van een éénmalige sessie tot een duurzaam leertraject waar we toewerken naar verankering.
Contacteer ons gerust en we werken iets uit op maat afhankelijk van je leerbehoefte.
Ben je particulier, dan kan je een beroep doen op de loopbaancheques van de VDAB.

ONZE FORMULES

LOOPBAANBEGELEIDING

met loopbaancheques van de VDAB

Voor de loopbaancheques werken we samen met Coachen in de Natuur, het loopbaancentrum van het Agentschap voor natuur en bos

De voorwaarden om te genieten van dit voordelige tarief vind je op de website van de VDAB.

Het coachingtraject via loopbaancheques bestaat uit een eerste pakket van 4u coaching, op te delen in minstens 2 verschillende sessies. Bij ons worden dit meestal 2 of 3 sessies, afhankelijk van jouw vraag en behoefte.


Indien je het traject nadien verder wenst te verdiepen, kan je beroep doen op je tweede loopbaancheque, die goed is voor 3 bijkomende uren coaching. 

Tijdens dit traject gaan we aan de slag met jouw talenten en werken we toe naar concrete stappen die jij kan zetten in je carrière.

525 €*

4 wandelcoachsessies
van elk 1,5 à 2u


* prijs voor bedrijven op aanvraag

LOOPBAANTRAJECT

zonder tussenkomst van de VDAB

Onze coachtrajecten in de natuur hebben een ontspannend effect, zijn resultaatgericht en onze aanpak is gestructureerd.

 

Tijdens dit traject starten we met een analyse van jouw talenten en gaan we op zoek naar jouw energiegevers en energievreters. Daarnaast brengen we de waarden in kaart die jou drijven.


Van hieruit helpen we jou om het soort werk te definiëren dat het beste bij jou past en gaan we bepalen hoe jij kan toewerken naar de volgende stap in jouw carrière.

 

Wat bieden we jou in dit traject:

 • Gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek;

 • 4 individuele coaching sessies, al wandelend, van 1u30 à 2u;

 • inspirerende oefeningen en huiswerkopdrachten om verder mee op pad te gaan;

 • mogelijkheid om tussendoor contact op te nemen voor vragen of een korte telefonische afstemming;

 • indien gewenst kan je ook begeleiding krijgen met het opstellen / aanpassen van je CV en LinkedIn profiel en kan je ondersteuning krijgen als voorbereiding op een sollicitatiegesprek;

 • traject, verspreid over 2 à 3 maanden zodat we naar een duurzaam resultaat kunnen toewerken;

 • natuurgebied te kiezen uit ons aanbod (indien je zelf een natuurgebied wil voorstellen, kan dit steeds besproken worden);

 • telefonisch opvolgingsgesprek 4 maanden na onze laatste wandeling.

80 €

voor 7 uur coaching


(werkelijke waarde volgens VDAB: 1100 €)

THEMAWANDELINGEN

Particulieren & bedrijven, individueel of in groep

Tijdens onze themawandelingen in de natuur kom je tot rust, maak je ruimte vrij in je hoofd en kom je tot creatieve inzichten.

 • 1 wandeling van 2u onder begeleiding van een van ons. 

 • individueel of in groep

 • natuurgebied te kiezen uit ons aanbod of indien je zelf een natuurgebied wil voorstellen, dan kan dit steeds besproken worden

 • thema wordt op voorhand in overleg bepaald

 • enkele voorbeelden van thema's:

  • persoonlijk leiderschap

  • veerkracht

  • stiltewandeling

  • communicatie

  • oefeningen in beweging (vertragen en versnellen)

  • grenzen stellen

  • creativiteit

  • visualiseren

  • observeren en fotograferen

 

130 €

wandeling 2u

AFSTEMWANDELING

Particulieren, individueel voor mensen die reeds een coachingtraject bij ons hebben gevolgd.

Heb je in het verleden al een coachingtraject gevolgd en heb je nood om nog eens te reflecteren over een bepaald onderwerp.

 

Heb je een knoop door te hakken of wil je een keuze maken, vertrekkend vanuit wat er bij jou past, dan kan een afstemmingswandeling een goede uitkomst bieden.
 

Aangezien we in het verleden al samen een traject hebben doorlopen, kent je coach jouw specifieke context, de zaken die voor jou belangrijk zijn, jouw waarden en talenten.

Van daaruit kunnen we de draad snel weer oppikken.


​We bespreken jouw thema of jouw vraag kort vooraf, zodat we tijdens de wandeling snel tot de essentie kunnen komen.
 

 • 1 coaching sessie van 2u, onder de vorm van een wandeling;

 • Oefeningen en vragen, aangepast aan jouw vraag;

 • thema wordt op voorhand  en in overleg bepaald;

 • natuurgebied te kiezen uit ons aanbod of indien je zelf een natuurgebied wil voorstellen, dan kan dit steeds besproken worden.

130 €*

wandeling 2u

* prijs voor een groep van maximaal 3 personen. Prijzen voor grotere groepen en bedrijven op aanvraag.

Whatever makes you uncomfortable is your biggest opportunity for growth.

Bryant McGill

 

ONZE THEMA'S: LEIDERSCHAP, LOOPBAAN EN VEERKRACHT

Onze coachingstrajecten zijn aan te passen aan jullie wensen.
De thema's kunnen steeds gecombineerd worden.

LEIDERSCHAP:

Versterk je natuurlijke stijl

Van leidinggevenden wordt veel verwacht: goed kunnen analyseren, iets weten van financiën, een visie hebben. Daarnaast moeten ze zorg dragen voor anderen, motiverend, moedig, vastberaden en eerlijk zijn. Ze dienen een goed gevoel voor humor te hebben. Voor leidinggevenden is het belangrijk om te zorgen voor hun eigen energie, maar ook voor die van hun medewerkers. Regelmatig bewegen houdt leidinggevenden vitaal en gezond en de creativiteit blijft hoog.
Leaves Coaching begeleidt startende en ervaren leidinggevenden om zich vitaler te voelen in hun rol.
Op een nieuwsgierige manier behandelen we relevante leiderschapsthema's die in onderling overleg worden vastgelegd.
Dit traject bestaat uit 3 à 5 wandelcoachsessies, praktische toepasbare tips en tussentijdse feedback. Om in een goede flow te blijven rekenen we 2 à 3 weken tussen elke sessie.

LOOPBAAN:

Neem de juiste stappen in je carrière

Tegenwoordig veranderen mensen veel vaker van job. Ook als je binnen dezelfde organisatie blijft, kun je niet meer stil blijven staan. Je moet je continu ontwikkelen en blijven leren. Steeds meer mensen komen echter vast te zitten in hun loopbaan. Oudere, maar ook jongere werknemers.
We nodigen je uit om stil te staan bij jouw loopbaan tot nu toe. Welke belangrijke keuzes maakte je, wat waren hoogte- en dieptepunten
Waar sta je nu en hoe zou je willen verder gaan in je werk.
Tijdens de wandelingen bespreken we de verschillende keuzes die je kan maken en zoemen we in op jouw talenten. Hiermee kunnen we focussen op de zoektocht naar een nieuwe job, op het omgaan met veranderingen binnen je organisatie of het beleven van meer plezier aan je huidige job. Als extra kunnen we oefenen op een krachtige marketingpitch, je helpen een sprekend CV te maken of jouw interviewskills een boost te geven. Ook carrière plan, flexibiliteit en weerbaarheid kunnen aan bod komen.

Het traject bestaat uit 4 à 5 gecoachte wandelingen. Om in een goede flow te blijven, rekenen we op maximaal 2 à 3 weken tussen de verschillende sessies.

 

VEERKRACHT:

Vind meer balans

De hectiek en het hoge tempo kunnen soms prettig zijn. Het geeft een goed gevoel om vijf ballen tegelijk in de lucht te houden. Tussendoor beantwoord je even wat mails en stuur je snel een paar tweets de wereld in. Als je moe wordt, drink je een dubbele expresso. Je hoort erbij en krijgt waardering. Dat kan lang goed gaan. Tot al die adrenalinescheuten op een dag maken dat je je oververmoeid voelt en je de rat race niet langer kan volhouden. Je moet een presentatie geven en je lichaam zit vol stress of je ligt midden in de nacht wakker van de spanning, omdat je vreest dat je je objectieven niet zal halen.
Tijdens deze wandeling staan we stil bij de oorzaken van deze stress. We bespreken, al wandelend in de natuur, hoe je meer rust in je leven kan brengen. We genieten van de omgeving met al onze zintuigen en we oefenen op traagheid. Je krijgt praktische tips hoe je met druk en onzekerheid kan omgaan. Concreet bestaat dit individueel traject uit 5 à 6 gecoachte wandelingen. Samen bepalen we het ritme van pauzes en sessies.

 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wat is wandelcoaching?

Wandelcoaching is meer dan een coachingsessie al wandelend. De omgeving speelt immers zelf een belangrijke en actieve rol in het coachingproces. 
Door naar buiten te komen, komen zowel coach als coachee letterlijk in actie. Daar waar je in een coachingpraktijk binnen vooral praat en nadenkt over het leven, stap je er via wandelcoaching middenin. Tegelijk kan je in een nieuwe omgeving wat afstand nemen en een meer beschouwend standpunt innemen. Zo kan je komen tot frisse inzichten en ben je al op weg om je eerste stappen richting verandering te zetten.  

Hoelang duurt een sessie?

1 sessie duurt doorgaans 1u30 of 2u.

 

Tijdens de intake bekijken we samen welk ritme voor jou het makkelijkste is.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Wannneer je wil werken aan een duurzaam resultaat dan raden wij 4 sessies aan van 1u30 à 2u.

Maar we bieden ook korte intense sessies aan voor mensen met een drukke agenda. Trek stevige wandelschoenen aan, want het wandeltempo gaat hier flink omhoog. 

Welk resultaat kan ik verwachten?

Eerst en vooral krijg je een gezond gevoel want je hebt bewogen in de natuur. Door te bewegen en te reflecteren in de natuur gaan we op een meer creatieve en positieve manier op zoek naar oplossingen. Je wint aan zelfzekerheid en voelt je klaar om de volgende belangrijke stap te zetten (bijvoorbeeld : een nieuwe job, een promotie, start als zelfstandig ondernemer, meer balans werk/privé,.... ).
Heb je ooit al een belangrijke beslissing buiten genomen? 

De coaches zijn er om je hierin te begeleiden en te motiveren. Twee vliegen in één klap, right?

Hoe werkt wandelcoaching?

Er is steeds een intake sessie voorzien, zodat we de situatie waarrond jij wil werken duidelijk kunnen schetsen.

We organiseren onze coachings in een natuurgebied en spreken onze sessies daar ter plekke af. Breng steeds een regenjas mee en doe goede schoenen aan. Want ook als het regent kan een wandeling energie en inzichten geven.

Tijdens de wandelcoach sessies werken we met krachtige oefeningen en gebruiken we de natuur als spiegel. We wandelen en we praten, je hoeft hier dus geen pen en papier mee te nemen om alles te noteren. Na de sessies krijg je huiswerkopdrachten mee, zodat je het geleerde kan gaan oefenen op het terrein. Want daar begint het veranderen en het leren, als je het ook effectief gaat toepassen in de praktijk. Een aantal maanden na de laatste wandeling neemt de coach terug contact op om een telefonische opvolging te doen.

Wat zijn jullie tarieven?

Indien je werknemer of zelfstandige bent, kan je gebruik maken van je VDAB loopbaancheques, op voorwaarde dat je wil de wandelcoaching wil inzetten in het kader van loopbaanbegeleiding. Wist je dat je voor slechts 40 € recht hebt op de eerste 4u coaching?
Voor de loopbaancheques werken we samen met het Agentschap voor Natuur en Bos. Meer info over loopbaancheques vind je hier.

Voor onze overige trajecten hanteren we specifieke tarieven voor particulieren en voor bedrijven.

Prijzen particulieren:

- Wandelcoach traject:

4 keer 1,5 u à 2u, gratis (telefonische) kennismaking en telefonisch opvolging (30 min) => kost: 525 € (inclusief btw)

- Themawandeling van 2u
=> kost: 130 € ( inclusief btw), individueel of groepen van max. 3 personen. 

- Afstemwandeling (individueel, indien je reeds eerder een coachingtraject bij ons volgde): wandelcoachsessie van 2u
=> Kost: 130 € (inclusief BTW), individueel.

Werk je voor een bedrijf of een organisatie? Vraag zeker na bij je werkgever, veel organisaties hebben een budget voor training en ontwikkeling. Op verzoek maken we graag een offerte op voor je organisatie.

Prijzen bedrijven zijn te verkrijgen na contactopname met Leaves Coaching. De coach tarieven voor bedrijven variëren tussen 130 € en 160 € per uur, excl. btw 21% afhankelijk van het thema. Een coachtraject bestaat meestal uit 4 wandelsessies van 1,5u.

Teambuildings in de natuur vanaf 600 €, excl. btw voor een halve dag.

Officiële_logo_Loopbaancheque_label.jpg