CAREER COACHING OP MAAT

Zowel voor bedrijven als particulieren

Gaande van een éénmalige sessie tot een duurzaam leertraject waar we toewerken naar verankering.
Contacteer ons gerust en we werken iets uit op maat afhankelijk van je leerbehoefte.
Ben je particulier, dan kan je een beroep doen op de loopbaancheques van de VDAB.

ONZE FORMULES

Particulieren en bedrijven

LOOPBAANBEGELEIDING

Voor loopbaanbegeleiding in de natuur werken we samen met het loopbaancentrum van het Agentschap voor natuur en bos
 

Dit betekent dat je kan betalen met loopbaancheques van de VDAB. Via loopbaancheques betaal je zelf slechts 80 € voor 8u coaching. De rest betaalt de overheid (werkelijke waarde 1100 €).
 

Je kan loopbaancheques krijgen als je aan het werk bent als bediende of zelfstandige (je mag niet werkzoekend zijn) en voor vragen die te maken hebben met je professionele loopbaan.

Alle informatie over de loopbaancheques vind je op de website van de VDAB.

Ook als je geen recht hebt op loopbaancheques, kun je bij ons terecht voor een coachingtraject. Onze tarieven vind je bij de veelgestelde vragen.

THEMAWANDELINGEN

​Tijdens onze themawandelingen in de natuur kom je tot rust, maak je ruimte vrij in je hoofd en kom je tot creatieve inzichten.

 • 1 wandeling van 2u onder begeleiding van een ervaren coach

 • individueel of in groep

 • natuurgebied te kiezen uit ons aanbod of indien je zelf een natuurgebied wil voorstellen, dan kan dit steeds besproken worden

 • thema kan samen op voorhand overlegd worden

 • enkele voorbeelden van thema's: persoonlijk leiderschap, communicatie, oefeningen in beweging (vertragen en versnellen), creativiteit en visualiseren

WANDELCOACH TRAJECTEN

Particulieren & bedrijven

Onze coachtrajecten in de natuur hebben een ontspannend effect, zijn resultaatgericht en onze aanpak is gestructureerd.

 • kennismakingsgesprek van 45 min: gratis

 • 4 individuele gecoachte wandelingen van 1u30 door een ervaren coach

 • inspirerende oefeningen en huiswerkopdrachten

 • verspreid over 2 à 3 maanden zodat we naar een duurzaam resultaat kunnen toe werken

 • natuurgebied te kiezen uit ons aanbod of indien je zelf een natuurgebied wil voorstellen, kan dit steeds besproken worden

 • inclusief: notitieboek

 • telefonisch update gesprek: 4 maanden na onze laatste wandeling

WORKSHOP CV BOOSTER

Particulieren

Hoe leg je je eigen persoonlijkheid in je CV en maak je er een tool van om je kandidatuur te ondersteunen?
 

Je wil graag solliciteren voor een allereerste of nieuwe job (bij je huidige werkgever of extern bij een ander bedrijf) en dus verwacht men van jou een CV. 

 • Welke informatie zet je er al dan niet in?

 • Waar letten recruiters op bij het analyseren van een CV?

 • Hoe kan je ervoor zorgen dat jouw CV eruit springt?

 • Welke lay-out is nu het best? 

 

Tijdens deze workshop krijg je antwoord op bovenstaande vragen, maar kijken we ook naar jouw huidige CV en gaan we het verder finetunen.

Duur: 1u30

Kost: 15€ 
Locatie: Gooik of Herne

Onze coachingstrajecten zijn aan te passen aan jullie wensen.
De thema's kunnen steeds gecombineerd worden.

Whatever makes you uncomfortable is your biggest opportunity for growth.

Bryant McGill

 

ONZE THEMA'S: LEIDERSCHAP, LOOPBAAN EN VEERKRACHT

Onze coachingstrajecten zijn aan te passen aan jullie wensen.
De thema's kunnen steeds gecombineerd worden.

LEIDERSCHAP:

Versterk je natuurlijke stijl

Van leidinggevenden wordt veel verwacht: goed kunnen analyseren, iets weten van financiën, een visie hebben. Daarnaast moeten ze zorg dragen voor anderen, motiverend, moedig, vastberaden en eerlijk zijn. Ze dienen een goed gevoel voor humor te hebben. Voor leidinggevenden is het belangrijk om te zorgen voor hun eigen energie, maar ook voor die van hun medewerkers. Regelmatig bewegen houdt leidinggevenden vitaal en gezond en de creativiteit blijft hoog.
Leaves Coaching begeleidt startende en ervaren leidinggevenden om zich vitaler te voelen in hun rol.
Op een nieuwsgierige manier behandelen we relevante leiderschapsthema's die in onderling overleg worden vastgelegd.
Dit traject bestaat uit 3 à 5 wandelcoachsessies, praktische toepasbare tips en tussentijdse feedback. Om in een goede flow te blijven rekenen we 2 à 3 weken tussen elke sessie.

LOOPBAAN:

Neem de juiste stappen in je carrière

Tegenwoordig veranderen mensen veel vaker van job. Ook als je binnen dezelfde organisatie blijft, kun je niet meer stil blijven staan. Je moet je continu ontwikkelen en blijven leren. Steeds meer mensen komen echter vast te zitten in hun loopbaan. Oudere, maar ook jongere werknemers.
We nodigen je uit om stil te staan bij jouw loopbaan tot nu toe. Welke belangrijke keuzes maakte je, wat waren hoogte- en dieptepunten
Waar sta je nu en hoe zou je willen verder gaan in je werk.
Tijdens de wandelingen bespreken we de verschillende keuzes die je kan maken en zoemen we in op jouw talenten. Hiermee kunnen we focussen op de zoektocht naar een nieuwe job, op het omgaan met veranderingen binnen je organisatie of het beleven van meer plezier aan je huidige job. Als extra kunnen we oefenen op een krachtige marketingpitch, je helpen een sprekend CV te maken of jouw interviewskills een boost te geven. Ook carrière plan, flexibiliteit en weerbaarheid kunnen aan bod komen.

Het traject bestaat uit 4 à 5 gecoachte wandelingen. Om in een goede flow te blijven, rekenen we op maximaal 2 à 3 weken tussen de verschillende sessies.

 

VEERKRACHT:

Vind meer balans

De hectiek en het hoge tempo kunnen soms prettig zijn. Het geeft een goed gevoel om vijf ballen tegelijk in de lucht te houden. Tussendoor beantwoord je even wat mails en stuur je snel een paar tweets de wereld in. Als je moe wordt, drink je een dubbele expresso. Je hoort erbij en krijgt waardering. Dat kan lang goed gaan. Tot al die adrenalinescheuten op een dag maken dat je je oververmoeid voelt en je de rat race niet langer kan volhouden. Je moet een presentatie geven en je lichaam zit vol stress of je ligt midden in de nacht wakker van de spanning, omdat je vreest dat je je objectieven niet zal halen.
Tijdens deze wandeling staan we stil bij de oorzaken van deze stress. We bespreken, al wandelend in de natuur, hoe je meer rust in je leven kan brengen. We genieten van de omgeving met al onze zintuigen en we oefenen op traagheid. Je krijgt praktische tips hoe je met druk en onzekerheid kan omgaan. Concreet bestaat dit individueel traject uit 5 à 6 gecoachte wandelingen. Samen bepalen we het ritme van pauzes en sessies.

 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wat is wandelcoaching?

Wandelcoaching is meer dan een coachingsessie al wandelend. De omgeving speelt immers zelf een belangrijke en actieve rol in het coachingproces. 
Door naar buiten te komen, komen zowel coach als coachee letterlijk in actie. Daar waar je in een coachingpraktijk binnen vooral praat en nadenkt over het leven, stap je er via wandelcoaching middenin. Tegelijk kan je in een nieuwe omgeving wat afstand nemen en een meer beschouwend standpunt innemen. Zo kan je komen tot frisse inzichten en ben je al op weg om je eerste stappen richting verandering te zetten.  

Hoelang duurt een sessie?

1 sessie kan 1u30 of 2u duren. Tijdens de intake bekijken we samen welk ritme voor jou het makkelijkste is.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Wannneer je wil werken aan een duurzaam resultaat dan raden wij 4 sessies aan van 1u30.

Maar we bieden ook korte intense sessies aan voor mensen met een drukke agenda. Trek stevige wandelschoenen aan, want het wandeltempo gaat hier flink omhoog. 

Welk resultaat kan ik verwachten?

Eerst en vooral krijg je een gezond gevoel want je hebt bewogen in de natuur. Door te bewegen en te reflecteren in de natuur gaan we op een meer creatieve en positieve manier op zoek naar oplossingen. Je wint aan zelfzekerheid en voelt je klaar om de volgende belangrijke stap te zetten(bijvoorbeeld : een nieuwe job, een promotie, start als zelfstandig ondernemer, meer balans werk/privé,.... ) Heb je ooit al een belangrijke beslissing buiten genomen? De coaches zijn er om je hierin te begeleiden en te motiveren. Twee vliegen in één klap, right?

Hoe werkt wandelcoaching?

Er is steeds een intake sessie voorzien, zodat we de situatie waarrond jij wil werken duidelijk kunnen schetsen.

We organiseren onze coachings in een natuurgebied en spreken onze sessies daar ter plekke af. Breng steeds een regenjas mee en doe goede schoenen aan. Want ook als het regent kan een wandeling energie en inzichten geven.

Tijdens de wandelcoach sessies werken we met krachtige oefeningen en gebruiken we de natuur als spiegel. We wandelen en we praten, je hoeft hier dus geen pen en papier mee te nemen om alles te noteren. Na de sessies krijg je huiswerkopdrachten mee, zodat je het geleerde kan gaan oefenen op het terrein. Want daar begint het veranderen en het leren, als je het ook effectief gaat toepassen in de praktijk. Een aantal maanden na de laatste wandeling neemt de coach terug contact op om een telefonische opvolging te doen.

Wat zijn jullie tarieven?

Indien je werknemer of zelfstandige bent, kan je gebruik maken van je VDAB loopbaancheques, op voorwaarde dat je wil wandelcoachen in het kader van loopbaanbegeleiding. Wist je dat je voor 40 € recht hebt op 4u coaching.
Voor de loopbaancheques werken we samen met het Agentschap voor Natuur en Bos. Meer info over loopbaancheques vind je hier.

Voor onze overige trajecten hanteren we specifieke tarieven voor particulieren en voor bedrijven.

Prijzen particulieren:

- Wandelcoach traject:

4 keer 1,5 u, gratis kennismaking (45 min) en telefonisch opvolging (30 min) => kost: 525 € (inclusief btw)

- Themawandeling van 2u => kost: 135 € ( inclusief btw), individueel of groepen van max. 3 personen.

Werk je voor een bedrijf of een organisatie? Vraag zeker na bij je werkgever, veel organisaties hebben een budget voor training en ontwikkeling. Op verzoek maken we graag een offerte op voor je organisatie.

Prijzen bedrijven zijn te verkrijgen na contactopname met Leaves Coaching. De coach tarieven voor bedrijven variëren tussen 130 € en 160 € per uur, excl. btw 21% afhankelijk van het thema. Een coachtraject bestaat meestal uit 4 wandelsessies van 1,5u.

Teambuildings in de natuur vanaf 600 €, excl. btw voor een halve dag.

Officiële_logo_Loopbaancheque_label.jpg

Follow

 • Facebook Social Icon
 • Instagram
 • LinkedIn Social Icon

België

©2018 by Leaves-coaching. Proudly created with Wix.com