vr 12 jun. | Steenhoutbos

Verbindingswandeling voor ondernemers

We trekken erop uit met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers. Dat zijn ondernemers die op zoek zijn naar authentieke verbinding en uitwisseling.
Deze editie is helaas volzet.
Verbindingswandeling voor ondernemers

Tijd en locatie

12 jun. 2020 09:30 – 11:30
Steenhoutbos, 1755 Gooik, Belgium

Over het evenement

Verbindingswandeling voor ondernemers

We trekken erop uit met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers. Dat zijn ondernemers die op zoek zijn naar authentieke verbinding en uitwisseling zonder enkel het eigenbelang voorop te stellen. 

De bedoeling is om een veilige groep te creëren, waarin we onze vragen of bekommernissen kunnen delen, in vertrouwen en dus zonder angst voor het oordeel van de ander en waarin we elkaar ondersteunen en samen onze successen vieren. 

Ik wil deze groep graag organisch laten groeien. Aanvankelijk zal het vooral draaien om uitwisseling, maar afhankelijk van de noden kan er ook gewerkt worden rond een bepaald thema of kunnen er, al dan niet eenmalig, specifieke oefeningen (vb. rond stilte, veerkracht, meditatie, visualisatie,…) worden geïntroduceerd.  

Kledij : comfortabel en weerbestendig, schoenen waarmee je ook op onverhard terrein makkelijk kan lopen.

Voorzie voldoende drank en eventueel een snack voor onderweg.

Gezien de aanhoudende coronacrisis dienen we ons te houden aan de geldende veiligheidsmaatregelen: 

  • Respecteer ten allen tijde de sociale afstand van minimum 1,5m. Dit is altijd en overal de belangrijkste maatregel om de verspreiding van het virus tegen te gaan.
  • Vermijd elk fysiek contact, met andere woorden: schud elkaar niet de hand.
  • Vermijd het uitwisselen van documenten of materiaal.
  • Was je handen voor en na de wandeling of desinfecteer je handen met alcoholgel. 
  • Hoest en nies steeds in je elleboog en gebruik enkel papieren zakdoeken die je na gebruik onmiddellijk weggooit in een afsluitbare vuilbak.
  • Ben je zelf ziek, verkouden of voel je je niet helemaal goed, annuleer dan je deelname aan de wandeling en breng me tijdig op de hoogte. 
Deze editie is helaas volzet.

Deel dit evenement