MEET MIEKE

Mieke Buyle – wandelcoach, HR consultant
Na mijn studies handelswetenschappen heb ik 20 jaar gewerkt als HR Professional. Ik heb verschillende rollen opgenomen, gaande van HR Business Partner tot verantwoordelijke Learning & Performance met ervaring als leidinggevende voornamelijk in de verzekeringssector. Ik ben mama van 3 zonen en ik hou van wandelen en coachen. Ik ben positief van aard, enthousiast en vol energie.
Als coach neem ik je mee de natuur in, daar ben je al uit je comfortzone, en dat is net precies waar het leren begint.
Ik werk in vertrouwen, doelgericht en intensief: wat moet er veranderen, hoe kan je daarmee aan de slag, welk effect wil je bekomen en hoe breng je dit in praktijk?
Na een wandeling krijg je gegarandeerd een goed gevoel en een energie-boost!
Ik ben een mentor voor jong en oud.
Ik volgde mijn opleiding tot wandelcoach bij het coachbureau.nl.
Zoek jij naar positieve energie en beweging? Dan ben ik jouw coach!

HOOP IS VOOR DE MENSELIJKE GEEST WAT ZUURSTOF IS VOOR ONZE LONGEN

Froma Walsh

MEET NELE

Nele Pessemier – wandelcoach, fotograaf, HR consultant
Wandelcoach voor het Agentschap voor Natuur & Bos en lid van het Coachnetwerk van de Creatieve Generalist
 

Mijn interesse in mensen is er altijd al geweest. Al van op de middelbare school wist ik dat ik psychologie wilde studeren. 

Toch koos ik bewust voor de bedrijfswereld, waar ik een gevarieerde carrière uitbouwde in diverse omgevingen, gaande van de interimsector, een financieel departement van een KMO, tot verschillende HR-rollen bij een grote verzekeraar. Een paar jaar geleden heb ik bewust de overstap gemaakt naar het freelance statuut. Ik doe nu tijdelijke opdrachten als HR Consultant voor uiteenlopende bedrijven en hou daarnaast toch tijd over voor coachings en fotografie. Die vrijheid om mijn eigen tijd in te delen vind ik een enorm voordeel.

Als creatieve generalist heb ik immers uiteenlopende interesses en vind ik het niet leuk om me langdurig op slechts één ding te focussen. Toch is er een duidelijke rode draad te vinden in wat ik graag doe: het draait steeds om mensen en meer in het bijzonder mensen weer in hun kracht zetten.


Tijdens de loopbaansessies in de natuur gaan we al wandelend op zoek naar een carrièrepad dat bij jou past. Naar manieren waarop je jouw interesses kan bundelen of combineren, naar de stappen die je nu al kan zetten richting meer goesting en voldoening in je werk.

Ik ben gedreven en geëngageerd. Mijn uiteenlopende ervaringen vormen dan ook een ideale voedingsbodem om verder te gaan met de zaken die me sterk bezig houden: de maatschappelijke evoluties, werkbaar werk, natuur en gezondheid. Al deze thema's komen voor mij mooi samen in mijn rol als wandelcoach.
Mijn passie ligt in het begeleiden van mensen, zodat ze (weer) aansluiting vinden bij hun kern en hun talenten ten volle kunnen inzetten voor datgene wat hen echt bezielt.

Follow

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

België

©2018 by Leaves-coaching. Proudly created with Wix.com