MEET MIEKE

Mieke Buyle – wandelcoach, HR consultant
Na mijn studies handelswetenschappen heb ik 20 jaar gewerkt als HR Professional. Ik heb verschillende rollen opgenomen, gaande van HR Business Partner tot verantwoordelijke Learning & Performance met ervaring als leidinggevende voornamelijk in de verzekeringssector. Ik ben mama van 3 zonen en ik hou van wandelen en coachen. Ik ben positief van aard, enthousiast en vol energie.
Als coach neem ik je mee de natuur in, daar ben je al uit je comfortzone, en dat is net precies waar het leren begint.
Ik werk in vertrouwen, doelgericht en intensief: wat moet er veranderen, hoe kan je daarmee aan de slag, welk effect wil je bekomen en hoe breng je dit in praktijk?
Na een wandeling krijg je gegarandeerd een goed gevoel en een energie-boost!
Ik ben een mentor voor jong en oud.
Ik volgde mijn opleiding tot wandelcoach bij het coachbureau.nl.
Zoek jij naar positieve energie en beweging? Dan ben ik jouw coach!

HOOP IS VOOR DE MENSELIJKE GEEST WAT ZUURSTOF IS VOOR ONZE LONGEN

Froma Walsh

MEET NELE

Nele Pessemier – wandelcoach, HR consultant & fotograaf
Wandelcoach voor het Agentschap voor Natuur & Bos en lid van het Coachnetwerk van de Creatieve Generalist
 

Mijn interesse in mensen is er altijd al geweest. Al van op de middelbare school wist ik dat ik iets in die richting wilde studeren en de keuze voor een master klinische psychologie was dan ook snel gemaakt. 

Toch koos ik nadien bewust voor de bedrijfswereld, waar ik een gevarieerde carrière uitbouwde in diverse omgevingen, gaande van de interimsector, het financiële team van een KMO, tot verschillende HR-rollen bij een grote verzekeraar. In mijn laatste functie als werknemer, stond ik in voor de individuele begeleiding van starters binnen het bedrijf, maar daar liep ik op een gegeven moment tegen mijn grenzen aan. Ik kon helaas niet iedereen op een optimale manier bijstaan, omdat ik me beperkt voelde door de bedrijfscontext en de doelstellingen van mijn functie. Ondanks de uitdagingen die ik had, kreeg ik er onvoldoende energie van. Daarom zette ik een aantal jaar geleden bewust de stap naar een zelfstandig statuut. Zo kan ik nu tijdelijke opdrachten als HR Consultant combineren met individuele coachings en fotografie.

Ik ben gedreven en geëngageerd. Mijn uiteenlopende ervaringen vormen dan ook een ideale voedingsbodem om verder te gaan met de zaken die me sterk bezig houden: de maatschappelijke evoluties, werkbaar werk, inzetten van je hoogsensitiviteit in hnatuur en gezondheid. Al deze thema's komen voor mij mooi samen in mijn rol als wandelcoach.

 

Die vrijheid die ik nu ervaar om mijn eigen tijd in te delen vind ik een enorm voordeel. Als creatieve generalist heb ik immers uiteenlopende interesses en vind ik het niet leuk om me langdurig op slechts één ding te focussen. Toch is er een duidelijke rode draad te vinden in wat ik graag doe: het draait steeds om mensen en verbinding.

Ik breng jou in verbinding met jouw essentie, met je innerlijke kracht, maar ook met de natuur en je omgeving. Zo voel je wat je nodig hebt om weer te bruisen van energie. Of het nu gaat om meer rust of meer afwisseling, om grenzen aangeven of juist te doorbreken... We gaan op zoek naar datgene wat jou helpt om weer volop in je eigen kracht te gaan staan. 

 

Ik richt me in het bijzonder op hoogsensitieve personen en creatieve generalisten, die op een of andere manier vastlopen in hun werk. Tijdens de loopbaansessies in de natuur gaan we al wandelend op zoek naar een carrièrepad dat bij jou past. Naar manieren waarop je jouw interesses kan bundelen of combineren, naar de stappen die je nu al kan zetten richting meer goesting en voldoening in je werk.

Wil je graag een paar basisoefeningen waarmee je zelf al aan de slag kan? Download ze hier
 

Follow

België

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

<script type="text/javascript">
    (function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo");
    vgo('setAccount', '66865532');
    vgo('setTrackByDefault', true);

    vgo('process');
</script>

©2018 by Leaves-coaching. Proudly created with Wix.com